Pitkästä aikaa taas kirjoittelen. Paljon on tapahtunut - sekä hyvää että huonoa...

Käytiin Porvoon näyttelyissä Myrkyn kanssa. Siellä Natalia Sidorova totesi että neidillä ei ole tarpeeksi turkkia ja päätti olla antamatta sertiä luokassa 9. Hämmästelin päätöstä, mutta minkäs sille voi - Sidorova on turkkituomari ja sillä selvä. Vantaalla meillä oli enemmän "oikeudenmukainen" tuomarointi, Lotte Borch arvosteli Myrkyn ja sanoi että hän mielellään antaa luokassa 9 sertin, mutta mikäli kyseessä olisi korkeampi luokka kissa jäisi turkin takia sertittä. Meillä oli Vantaalla jopa viiden (!!) kissan BIV (värin paras). Taisi (ainakin melkein) olla suomen ennätys ;) Nyt Myrkky jää vauvalomalle ja sulhanen Silli on tulossa meille käymään sitten marraskuussa.

Molemmat vauvat ovat lentäneet pesästä, Avia Järvenpäähän ja Aras de los Olmos Hyvinkäälle. Kiuku ei surkuttele vauvojen perään päinvastoin, hän on löytänyt nuoruutensa jälleen. Se sinkoilee kotona aivan kun olisi jälleen 4kk vanha.

Papun kanssa ollaan taisteltu iho-ongelmien kanssa viimeiset kuukaudet, ja käynti Felinassa kuukausi sitten raotti hieman valoa asiaan. Otimme laajan allergiakuvan ja testitulokset olivat musertavat - Papulla on sekä ruoka-aine allergia että atopia. Tästä syystä en aio astuttaa Papua nyt (tai ikinä) ja hänet leikataan mahdollisimman pian. Siedätyshoidot aloitetaan n. kuukauden kuluttua.

Olemme menossa Turkuun joten siellä voi tulla kiskasemaan hihasta :D