Viikonloppuna oli Helsingissä kissanäyttelyt. Devon rexien puolesta voisin sanoa että viikonloppu oli erittäin onnistunut. Lauantaina oli kaksi nominoitua kissaa, IC Riiviön Liana sekä IC Infracat's Frasse Fogerty joka oli tullut ruotsalaisvahvistuksena näyttelyihin. Sunnuntaina oli jopa kolme nominoitua devon rexiä, Åbodas Amitola, Åbodas Migina sekä Delicatin Euphoria. Viimeksi mainittu räjäytti potin ja otti kotiin Kategoria Voittaja-tittelin (eli BIS). Onneksi olkoon omistajalle, kasvattajalle sekä tietenkin kauniille kissalle! Lisäksi voisin mainita että pentujen isä Infracat's Down on the Corner valmistui lauantaina International Championiksi - onneksi olkoon!

Pennut voimistuvat päivä päivältä - ne juoksee, hyppii, pomppii ja vaanii. Niitä katsellessa vierähtää helposti tunti tai kaksi. Pienin pentu lopetettiin silloin reilun viikon ikäisenä eläinlääkärin kanssa yhteispäätöksellä, pentu syntyi keskospainoisena ja sillä oli selvät kehityshäiriöt. Mutta nuo kaksi muuta karvapalleroa ovat erittäin terveitä ja hyvinvoivia.

Yritän päivittää sivuja niin usein kun mahdollista, mutta nyt kesällä olen erittäin huonosti koneella, joten minut tavoittaa parhaiten puhelimitse. Kyllä sähköpostiakin saa laittaa, mutta sillä varoituksella että vastaus saattaa kestää ;)