Pahoittelen nain alkuun etta tekstista puuttuu kirjainten paalla olevat pilkut, toivottavasti ymmaratte silti :)

Kiuku synnytti kaksi karvaista pentua tiistaina 27.6. Ensimmainen (poika) tuli 8.15 ja painoi 53g - eli tosi pieni. Itseeni iski paniikki siina vaiheessa - tassako sita on taas menty 2kk odottamassa ja sitten kaikki pennut olisivat keskosen kokoisia... Toista pentua Kiuku ponnisti melko pitkaan ja iso tytto tuli maailmaan klo 10. Tytto painoi 92g ja huoleni oli silla poispyyhkaisty.

Odottelin loppuja pentuja mutta mitaan ei kuulunut. Tiesin niita olevan ainakin yksi vatsassa ihan jo raskauspainon perusteella ja kokeilemalla tunsi ainakin yhden. Mutta mitaan ei kuulunut. Kiuku naytti tyytyvaiselta eika polttoja ollut enaa. Siina yhden pintaan soitin elainlaakarille ja sain ajan kello kahdeksi. Ei muuta kun autoon ja menoksi.

Elainlaakarilla annettiin Kiukulle ensin kaksi hormoonipiikkia mutta ne ei auttanut, ei nakynyt supistuksia missaan - joten kun oltiin tuijotettu kissaa tunnin teki elainlaakari paatoksen etta olisi pakko avata. Olin tassa vaiheessa varma etta sikiopussi on revennyt kohtuun ja pentu tulisi kuolleena ulos, mutta toisin kavi. Kiuku selvisi leikkauksesta hyvin ja ulos tuli iso mohkale poika, 98g.

Nyt kolme paivaa myohemmin kaikki voi hyvin, emo on tyytyvainen ja pennut kasvavat hurjaa vauhtia. Se pieni raapale painaa talla hetkella 87g, tytto painaa 132g ja mohkalepoika painaa kokonaiset 141g. Joten kasvuvauhti on hurja. Isot kiitokset kaikille jotka tukivat paatosta astuttaa Kiuku uudestaan ja eteenkin suuri kiitos Hertan elainlaakarille Annelle seka hyvalle hoitajalle joka ketterasti sai eloa "pikku"poikaan :)