Noita kissoja pitäisi varmaan pitää erillään vähintään yhden päivän viikossa tai enemmän. Ne ovat niin kiinni toisissaan etten tiedä mistä toinen alkaa ja toinen loppuu. Tänään aamulla Papu meni vessaan ja Myrkky meni seuraksi. Siis ne ahtautui sinne pieneen koppiin molemmat. Eilen illalla ne nukkui päällekäin niin että luulin Papun tukehtuneen niiden kahden muun alle.

Olen myös huomannut liikkumisrajotteita - noi liikkuu ainoastaan kahden koplassa. Papu kävelee Myrkyn kanssa. Papu käy maaten. Myrkky menee hakemaan Kiukua ja ne kävelee yhdessä kunnes Myrkky menee nukkumaan ja tässä vaiheessa Kiuku hakee Papun. Ihme koreografiaa noilla kissoilla :)

Käytiin eläinlääkärissä hakemassa Papun rokotus jotta voidaan astuttaa sitten huoletta. Kaikki meni hyvin, ei tullut reaktioita, mutta kun päästiin kotiin Papu ja Myrkky riehui äärettömän paljon (jälleennäkemisen iloa, kun Papu oli poissa kokonaisen tunnin). Illan päätteeksi huomasin että Papu siristää toista silmää, eikä pidä sitä auki. Katsoin silmää valossa ja näin selkeät viirut, pyysin vielä ystäväni katsomaan, ettei vaan omat silmät valehtele. Hän varmisti ajatukseni. Päästiin kuitenkin säikähdyksellä sillä "viirut" olivat kaksi pitkää karvaa jotka olivat joutunut silmään. Ne lähti ja Papu jatkoi riehumista aivan kuten mitään ei olisi tapahtunut.