Olen tosi pahoillani että olen ollut hankala saada kiinni viime aikoina - konetta kun ei ole kotona ja työt ovat pitäneet kiireisenä ja liikkuvana jatkuvasti.

Molemmat pennut ovat löytäneet uudet kodit, tosin ne muuttavat vasta kuukauden kuluttua... tosi harmi :) Poika painaa tämänaamuisen punnituksen mukaan 1080 grammaa eli melkein 1,1kg ja tyttö painaa 1010 grammaa. Molemmilla on suuri ruokahalu, tosin tyttö on hieman nirso (eikä niin vähän...) ja sille kelpaa vaan tietyt ruuat (kuten possua kermaviilikastikkeessa tai kinkkusuikaileita munakeltuaisen kera)...

Myrkky alkaa olemaan kypsä kotioloihin - se seisoo matkalaukut pakattuna ja odottaa että joku avaisi sille oven. Ei siinä mitään niin kauan kun ne penskat oli niin pieniä että ne vaan makoili ja imi maitoa, mutta nyt kun ovat vanhempia ja suurempia niin nehän vie kaikki lelut ja sen lisäksi ne vaanii jokaisen kulman takana.

Papulla oli kiima, tosin en voinut sitä nytkään astuttaa - siis senhän PITI olla astutettu jo toukokuussa... Nojoo, syy siihen oli tällä kertaa antibiottikuuri. Papulla on allergia (epäillään ruoka-ainetta) ja sitä syyhytti niin paljon että se repi ihonsa auki ja sai varmuuden vuoksi tulehdusta poistavaa antibioottia. No, ehkä sitten seuraavasta kiimasta... (niin varmaan).

Lisätään vielä kuva pennuista :)

168542.jpg