Me ollaan menossa nyt tulevana lauantaina Turkuun näyttelyihin Papun ja Myrkyn kanssa, ja tarkoitukseni oli astuttaa Papu heti näyttelyiden jälkeen. Pikkuneiti päätti kuitenkin eri tavalla ja näin hän on ollut kiimassa viimeisen viikon ajan. Tämä tietenkin tarkoittaa että astutusta ei tule tapahtumaan ainakaan kahteen viikkoon.

Kiuku ei näytä merkkejä kiimasta, ja vaikka eläinlääkärin suositusten mukaisesta aion sen astuttaa seuraavasta kiimasta en haluaisi neitiä hoputtaa, onhan se kuitenkin kantanut melkein tuplasti oman painonsa kaksi kuukautta joten mielelläni annan hänen levätä hieman.

Myrkky on pinkeä pikkuneiti. Hänen egonsa alkaa olemaan niin suuri etten tiedä mahtuuko enää edes oviaukoista läpi... Hän on sydämenvaltaaja ja aina kun tulee vieraita niin he saavat pienen Myrkyn syliin nukkumaan.

Jos löytyy devon rex kissoista kiinnostuneita nyt tulevana viikonloppuna Turun läheltä, niin tulkaa ihmeessä katsomaan Caribialle kissanäyttelyitä, meitä devoneita on siellä lauantaina ainakin yhdeksän ja sunnuntaina noin kuutisen kappaletta.