Iso pentu painaa kokonaiset 230g ja onkin kohta yhtä iso kun emonsa - ei paljon puutu. Kuhmu-työnimen saannut pentu jyrää kaikki pois alta jotta pääsisi nisälle. Olemme tulleet siihen tulokseen että koska pentu ei tullut normaalia kautta ulos siltä puuttuu täysin itsehillintä - se syö kunnes se räjähtää :)

Kiuku on parantunut hyvin, arvesta ei jälkiä ja lääkekuuri on syöty loppuun. Se pitää huolta pennuista, jopa niin ettei pentuja saisi edes punnita. Kun otan pennun punnittavaksi voin olla varma että mikäli se päästää pienimmänkin äänen Kiuku on salamana paikalla pelastamassa pientä.

Muut kissat voivat hyvin, Myrkky on vieläkin hieman suuttunut muuttuneesta arvojärjestelmästä - hän ei ole perheen vauva enää. Papu yrittää rauhoitella tilannetta mutta ei hänkään ole vielä uskaltanut tulla lähelle katselemaan pentuja. Ja niitä kiimoja odotellaan vielä... Papulla oli kiima, mutta se tuli juuri samaan aikaan kun Kiukun piti synnyttää, joten välttääkseen stressiä Jediä ei otettu vierailemaan. Nyt sitten odotellaan taas :)