Raskauspäivä 44... Kuka olisi uskonut että aika menee näin nopeasti - Kiukun laskettu aika "alkaa" jo kahden viikon kuluttua (60 pvä). Neiti on hienosti pyöristynyt, massaa on tullut lisää (yhteensä n.800g). Hän ei tee enää mitään paitsi nukkuu, syö ja häiriköi öisin... Olen tyytynyt kohtalooni että minun tulee nostaa peittoa kun HÄN haluaa lämpimään ja minun tulee herätä jos HÄN haluaa rapsutuksia ja hellyyttä. Vaikka kello olisikin puoli neljä aamulla. Vaikka ihan mielelläni Kiukua hoidan kuitenkin loppujen lopuksi... :)

Ostin maksaa viikonlopuksi kissoille. Vikatikki. En itse edes siedä maksan hajua ja kun palottelin sitä kissoille tuli monesti mieleen heittää koko roska pihalle. Paloittelin sen kuitenkin valmiiksi ja Papu odotteli jo malttamattomana että mitä herkkuja sieltä saapuu. Kun se sai maksalautasen nenän eteen, se katseli hetken lautasta, sitten minua, sitten lautasta ja sitten se käveli pois. Myrkky kävi haistelemassa ja Kiuku (odotetusti) ei reagoinut laisinkaan tarjottuun ruokaan, vaan söi pelkästään raksuja. Se siitä maksasta.

Myrkky sai viikonloppuna uuden kutsumanimen - toukka. Nimi tulee siitä kun se toukahtelee itsensä aina mitä ihmeellisimpiin paikkoihin jossa se sitten saattaa nukkua monta tuntia. Esim. nyt viimeksi luulin että raukka pieni oli hävinnyt kun tuhka tuuleen kun sitä ei näkynyt moneen tuntiin vaikka huutelin ja kutsuin neitokaista. Olin jo hälyttämässä kaiken maailman pelastaja-partiot paikalla kun kuulin pienen maukaisun jostain päin asuntoa. Pengottuani asunnon läpi vielä uudestaan löysin kissan pyykkikorista. Myrkky (toukka) oli kaivanut itselleen käytävän ja kolon jossa hän oli sitten sikeästi vetänyt unia...