Kiukun päivä 60 on tullut - eli tänään. Pennut ovat (ainakin toistaiseksi) vielä masussa - saas nähdä ovatko vielä kun pääsen illalla kotiin. Sitten meneekin juhannus vauvoja odotellessa :)

Neiti on ihmeellisen rauhallinen vaikka omistajana on tällainen hirvee stressihirvio. Olen varmaan nähnyt sata painajaista ja hikoillut kymmeniä litroja jo pelkästä ajatuksesta että Kiukun pennut saattavat tulla liian aikaisin (kuten viimeksi). Nyt on kuitenkin "vauvat vatsassa" ennätys tehty, ja kaikki päivät tästä eteenpäin ovat plussaa.

Muut kissat ovat jäänneet vähän vähemmälle, mutta Jedi kävi moikkaamassa Papua muutama viikko sitten. Papu näyttii sille kylmää ja toissapäivänä sillä alkoi kunnolla kiima. Päätettiin kuitenkin Assin kanssa ettei Jedi tule näin synnytyksen alla vierailemaan, astutus on sitten seuraavasta kiimasta (ja minä kun luulin että saisin Papun astutettua toukokuussa...)

Myrkystä ei sen kummempaa, punnitsin neidin eilen (hän sai toimia koekaniinina kun ostin uuden vaan) ja hän painaa hurjat 2003g eli 2,03kg. Ei kovin painava tytsy... Papu sen sijaan (herkkusuu kun on) painoi kokonaiset 3,4kg... Ja Kiukua en kiusannut - olkoot ilman stressiä kunnes vauvat tulee :)